Kuniec?

Ankieta: Co dalej

Czas głosowania minął ndz cze 30, 2024 1:24 pm

Zamykamy grę
1
11%
Zamykamy + od jesieni kontynuacja fabularna
2
22%
Nie zamykamy, spowalniamy
6
67%

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
Skryba
Mistrz Gry
Kontakt:

Kuniec?

Post autor: Skryba »

Z racji, że Tymus będzie najwcześniej 26.06 a ja od 30.06 znikam na ponad tydzień, wrzucam ankietę co dalej.
Opcje są trzy:

- zamykamy grę i finito (nie wyklucza to następnych opcji w sumie)
- zamykamy grę i od jesieni inna ekipa robi na jej bazie wznowienie (bo ja i Tymus nie będziemy już GMować) - z proponowanym przeskokiem czasowym/dopisem fabularnym
- nie zamykamy gry, następuje przedłużenie tur na ogarnięcie

Daję ankietę do tematu, ale zachęcam też do wypowiedzi pisemnej ;-)
Ja osobiście przychylam się do #2
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Renal

Re: Kuniec?

Post autor: Renal »

Moim zdaniem nagłe urywanie jest niezdrowe, więc wyznaczmy sobie liczbę tur, które dogramy (proponuję 3, będzie okrągłe 15) w wakacje (do końca września), a po nich dopiero zrobić przeskok.
Orrothir

Post autor: Orrothir »

To czy zrobimy przeskok bym uzależnił od wyniku tych trzech ostatnich tur ale tak, zgadzam się z Renalem dograjmy do 15 i wtedy skończmy. Tylko nie wiem czy w takim tempie uda się do końca września je dograć :p
Awatar użytkownika
Skryba
Mistrz Gry
Kontakt:

Post autor: Skryba »

Dziękuję za głosy i wypowiedzi, myślę, że na pewno ułatwi to Tymusowi decyzję :)
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Imp15”