Komentarze do zgłoszeń
Komentarze do zgłoszeń
Uwlajów i Rezację ocenię/zadam pytania jak będzie reszta
wtedy proszę o ping

When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Re: Komentarze do zgłoszeń
na razie to wygląda tak, z przyjętymi
Niebieski - Panduria/Valdrenik
Czerwony - Bragowie-N./Renal
Fioletowy - Levamentum/Wierzymierz
Zielony - Salvado/Saharczyk
Pomarańczowy - Royin/Badet
Żółty - Primorze/Hospodar
Addur i Witold muszą zmienić granice, bo nie wygrają konkursu podań z podaniami już przyjętymi.
Reszta raczej nadal bez problemów

When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
- Wierzymierz
@Skryba tylko u mnie te granice (na fioletowo):

Bo na mapce wyżej to mam 14 prowincji

Bo na mapce wyżej to mam 14 prowincji

Tak, mea culpa 

Stan na dziś:
Poproszę o oddanie mi prowincji na moim południowo wschodnim wybrzeżu, powinno być jak tu
Wierzymierz pisze: sob sty 18, 2025 12:03 pm @Skryba tylko u mnie te granice (na fioletowo):
Bo na mapce wyżej to mam 14 prowincji![]()
Ciągle coś nie tak, jak będę robić finalną mapkę będę dokładniejszy
- sorki!

Jak Toxic i Eleonorsar dostaną akcepty, to właściwie główna wyspa będzie zapełniona, poza małymi plamkami zostawionymi między graczami jako strefy buforowe chyba ;p
Walnie się tam NPC do zjedzenia, albo do skłócenia Was

Jeżeli nie przyjdzie nikt nowy, to wyspa Grauherza zostanie pomniejszona do jego kraju tylko i przysunięta bliżej brzegów głównego lądu.
Ja miałem na mapce jeszcze tę "oazę" po środku gór/wiecznej zmarzliny
Bo z tego co czytam z map o biomach, to da się do niej dojść, tylko z problemami.

Bo z tego co czytam z map o biomach, to da się do niej dojść, tylko z problemami.
możesz przejść nawet czarne góry z tymi problemami, więc warto mieć to na uwadze również