Giełda pracy
Re: Giełda pracy
wstępnie wielcy, ale do potwierdzenia jak się pojawią zgłoszenia, bo nie jestem pewien czy będę miał czas czytać wszystkie
To na razie zostawię jak jest, dasz mi znać 

When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
@Renal nadal chcesz wielkich ludzi czy dawać komuś innemu?
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Daj komuś, mam jeszcze sesję na uniwersytecie, przesunęła mi się przez chorobę.
No to @Winopik dostaje
Nowe zlecenia:
[malutkie] - Lista władców (imiona są częściowo w opisach NPC) NPC + daty urodzeń do kostuchy
[ogromne] - Opracowanie map PP/PB dla NPC, najlepiej z taką fajną tabelką jaką ma większość graczy
[malutkie] - Lista władców (imiona są częściowo w opisach NPC) NPC + daty urodzeń do kostuchy
[ogromne] - Opracowanie map PP/PB dla NPC, najlepiej z taką fajną tabelką jaką ma większość graczy
moge ogromne zrobić. Z tabelą, zaznaczonymi miastami, Miasteczkami i jeśli trzeba to wioskami jak ja mam, do tego nazwę prowki i wszystkie miasta oraz miasteczka (no i jak chcesz wioski)