Giełda pracy

Cały offtopic w jednym miejscu.
Awatar użytkownika
Skryba
Mistrz Gry
Kontakt:

Re: Giełda pracy

Post autor: Skryba »

Zgodnie z posulatem popartym przez graczy szukam chętnego do skompilowania spójnych (przede wszystkim względem formatowania BBCode używanego na forum) opisów wiar Imperiusa. Poza Bajaryzmem, bo ten już opisał Hasztag. Praca polega na wyciągnięciu z podań opisów, ustandaryzowania ich. Herezje/odmiany pod jednym opisem (czyli np. katlonizm jako jeden, z wyszczególnieniem jakie ma ryty; albo W.Ogień razem w W.Ogniem Zar'Astra).
Mam petycje by dodać pod kategorie w Encyklopedii, Religie by tam powstawiać powycinany lore religii wraz z mapami wyznań. Ułatwiło by to o tyle że czasami wyznanie się powtarza i trzeba szukać w którym dominium to jest. Niby się je kojarzy, ale czasem trzeba odświerzyć pamięć. To by natomiast sądzę być może pomogło.
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Hasztag

Post autor: Hasztag »

Jak nikt inny nie będzie chciał. Przy czym to może mi dłuższą chwilę zająć.
Plemiona Ungołów
Renal

Post autor: Renal »

Mogę spróbować Elythyzm :P
Awatar użytkownika
Skryba
Mistrz Gry
Kontakt:

To się podzielcie we dwóch religiami i obaj dostaniecie wynagrodzenie. Też szybciej pójdzie.
Nadano.
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Awatar użytkownika
Skryba
Mistrz Gry
Kontakt:

Zlecenie Winopika wraca na Giełdę (event religijny).
Chciałbym go mieć na dziś, niech zgłosi się ktoś kto będzie w stanie tak zrealizować.
Renal

Jak do 500 słów to biorę
Awatar użytkownika
Skryba
Mistrz Gry
Kontakt:

No nie wiem co powiedzieć, trzeba opisać wytyczne na pewno.
Renal

no ok, w sensie to bez problemu, ale proszę nie liczyć na poemat na dziś :)
Awatar użytkownika
Skryba
Mistrz Gry
Kontakt:

Nadano.
Awatar użytkownika
Tymus

Post autor: Tymus »

A ja mam drobne zadanie, nie event a przygotowanie opisów jednostek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje”