Rozmowy o sytuacji w grze
Re: Rozmowy o sytuacji w grze
Poczekam jeszcze trochę z dzieciorobem i licytacjami, aż więcej graczy weźmie udział w obu.
Wtedy pojawią się pierwsze rezultaty. Stay tuned
Wtedy pojawią się pierwsze rezultaty. Stay tuned
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Jutro rozstrzygam licytacje dot. wielkich ludzi, ostatnia szansa by się dołączyć do licytowania tych co bardziej chodliwych 

When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
A to dostanę odpowiedź na pytanie w parlamencie?Skryba pisze: wt paź 24, 2023 9:01 am Jutro rozstrzygam licytacje dot. wielkich ludzi, ostatnia szansa by się dołączyć do licytowania tych co bardziej chodliwych![]()
Ofc znów się wkopałem w jakiś dysfunkcyjny system z głosem ludu >.>
Musiało mi umknąć, już paczam.
Polityka zagraniczna Wenecji jest bardzo ciekawa.
Poniżej wrzucam mapy religijną oraz kulturową zrobione przez Rodra. Do końca 2 tury jeśli ktoś widzi nieścisłości niech składa uwagi. Jeśli nikt nie zgłosi zastrzeżeń, mapy trafią do encyklopedii.
Mapa religijna:

Mapa kulturowa:

Mapa religijna:

Mapa kulturowa:

Krebaińska i ossiarchijska*, jak już musimy tak odmieniać.
Hapsal-Fellin całe paseczkami (50/50) Elythyzm i W.Ogień, a nie że jedna prowincja Ogień druga Elythyzm.
U mnie bardziej w te stronę:

Religijnie to samo - na zachodzie Attligiano nie ma raczej Isenizmu. Kaltonizm jest natomiast mniejszością w prowce z zawijasem.

Religijnie to samo - na zachodzie Attligiano nie ma raczej Isenizmu. Kaltonizm jest natomiast mniejszością w prowce z zawijasem.