Podanie - KRÓLESTWO VALDARII
Podanie - KRÓLESTWO VALDARII
Witam,
Nie wiem, czy nie jest już za późno, ale chciałbym przejąć Królestwo Valdarii pod władanie.
Nie jest ono jakoś szczególnie opisane, z tego co widziałem (albo niedopatrzyłem), więc zasadniczo zachowując ogólny szkic, mógłbym zapewne je ukształtować...
Nie wiem, czy nie jest już za późno, ale chciałbym przejąć Królestwo Valdarii pod władanie.
Nie jest ono jakoś szczególnie opisane, z tego co widziałem (albo niedopatrzyłem), więc zasadniczo zachowując ogólny szkic, mógłbym zapewne je ukształtować...
Re: Podanie - KRÓLESTWO VALDARII
Cześć, nie jest za późno i jak najbardziej można wejść na to państwo.
Państwo ma opis, który lekko uległ zmianie w stosunku do rekrutacji - opis znajduje się w archiwum tutaj: viewtopic.php?t=584
Poza tym jeśli jednak byś chciał coś zmienić możesz zaproponować, a my ze Skrybą to rozważymy.
Jesteś na naszym serwerze Discord? Skąd dowiedziałeś się o nas?
Państwo ma opis, który lekko uległ zmianie w stosunku do rekrutacji - opis znajduje się w archiwum tutaj: viewtopic.php?t=584
Poza tym jeśli jednak byś chciał coś zmienić możesz zaproponować, a my ze Skrybą to rozważymy.
Jesteś na naszym serwerze Discord? Skąd dowiedziałeś się o nas?
Zmieniać nic nie trzeba, jak na moje. Forum znalazłem na gdzieś na strefie RPG
No to jeszcze pytania ode mnie:
1. Czy Valdaria jest stroną jakiś umów? Jeśli tak to jakich?
2. Co się ostatnio dzieje w katlonizmie?
1. Czy Valdaria jest stroną jakiś umów? Jeśli tak to jakich?
2. Co się ostatnio dzieje w katlonizmie?
W dziale dyplomacji nie widzę tematu Valdarii, ani na stronie państwa też nie, toteż podejrzewam, że nie jest
Jeżeli chodzi o katlonizm, to z tego co wyczytałem, to chyba najświeższym spicy eventem jest znalezienie wspólnego wroga z elythystami i jego ożywione potępianie.
Jeżeli chodzi o katlonizm, to z tego co wyczytałem, to chyba najświeższym spicy eventem jest znalezienie wspólnego wroga z elythystami i jego ożywione potępianie.
No właśnie niekoniecznie.
Jeśli chodzi o traktaty to zawarli jedną umowę, więc poszukaj dokładniej.
No i w stosunku do katlonizmu, też jest jeden nowszy oraz istotny event.
Jeśli chodzi o traktaty to zawarli jedną umowę, więc poszukaj dokładniej.
No i w stosunku do katlonizmu, też jest jeden nowszy oraz istotny event.
W rzeczy samej, dość nieczytelne na pierwszy rzut oka, ale jest - Umowa Sąsiedzka ze Srebrną Ligą.
W kontekście wydarzeń, masz na myśli rozłam Zar'Astra?
W kontekście wydarzeń, masz na myśli rozłam Zar'Astra?
Z pomocą kolegi - w kwestii wydarzenia, chodzi o śmierć Egzarchy i patową sytuację wyboru jego następcy.
Okej, ja nie mam więcej pytań, zobaczymy jeszcze jak Skryba.
Nie mam 

When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis