Komentarze do zgłoszeń
Komentarze do zgłoszeń
Sagala <3
Also, Addur jako przykładowego Meranijczyka dał Davida Beckhama, joł
Also, Addur jako przykładowego Meranijczyka dał Davida Beckhama, joł
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Re: Komentarze do zgłoszeń

Mapka podglądowa autorstwa Krewetek (z DC)
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Pozwoliłem sobie na odrobinę uszczypliwości, w końcu narzekanie to jedna z głównych przyjemności którą odkryłem na studiach.
I11: Despotat Milingów, I12: Królestwo Coirdilaes, I13: Zakon Blauschild
Dopiero na studiach? 

Witek: wiesz, że obok tej twojej nowej lokalizacji jestem ja i tym razem znowu zrobiłem agresywne państwo? xD
Wracają wspomnienia z I11

Wracają wspomnienia z I11

I11: Królestwo Arreat i Cudowny Borax <3 Do reszty się nie przyznaje
Te kuk kum cośtam ? No cóż trudno, musiałem gdzieś osiąść na nizinie a w sumie jakby to połączyć te twoje niewieście żaby i moich z mokradeł to to ma sens 

U Witka za dwie tury:

Przytulcie się, będziecie mieli bagienno-leśną okolice idealnie. Jeszcze z górami i wzgórzami ;d
I7: Związek Saliski, I8: Hrabstwo Nowego Sohail, I9: Królestwo Naugrimów, I10: Konglomerat AAAR (Auralen-Asturia-Artois-Rzesza), I11: Konfederacja Kantonów Naugrimskich-GM, I12: Cesarstwo Ta'in, I13: Hospodarstwo Tenes