Chat

Awatar użytkownika
Badet

Re: Chat

Post autor: Badet »

Mapy klimatycznej jeszcze nie ma, właśnie ludzie omawiają projekt poprawionych granic prowincji dla głównej mapy.
Co do mapy dotychczasowych podań to nie wiem czy ktoś jakąś aktualną przygotował, bo ludzie się przenosili dosyć mocno w pierwszych dniach rekrutacji ;d
I7: Związek Saliski, I8: Hrabstwo Nowego Sohail, I9: Królestwo Naugrimów, I10: Konglomerat AAAR (Auralen-Asturia-Artois-Rzesza), I11: Konfederacja Kantonów Naugrimskich-GM, I12: Cesarstwo Ta'in, I13: Hospodarstwo Tenes
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Plis niech się komuś chce zrobić mapę z miejsówkami graczy na mapie :( :(
Awatar użytkownika
Saharczyk
Mistrz Gry

Post autor: Saharczyk »

Ja będę robił taką mapkę jak wszyscy uaktualnią, ale jeśli Cię to interesuje to leżysz aktualnie na trzech krajach.
I11: Despotat Milingów, I12: Królestwo Coirdilaes, I13: Zakon Blauschild
Awatar użytkownika
Witold

Zauważyłem, tylko uściślając to wy leżycie na moim :P
Awatar użytkownika
Skryba
Kontakt:

Post autor: Skryba »

Siema Witku :D
Przecież była wrzucana mapa klimatyczna, tylko nagle zniknęła. Ogólnie na dole zimno, na górze ciepło.
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Awatar użytkownika
Gacuch

Post autor: Gacuch »

Witold pisze: czw mar 11, 2021 8:25 pm Zauważyłem, tylko uściślając to wy leżycie na moim :P
Virgin przeciętny gracz Imperiusa: chlip chlip dajcie mi mapkę kto gdzie jest, bo boję się, że przegram konkurs podań i robię państwo tam gdzie nikogo nie ma
Chad Witold: w żadne konkursy podań nie będę się bawił, będziemy się napierdalać
I11: Królestwo Arreat i Cudowny Borax <3 Do reszty się nie przyznaje
Awatar użytkownika
Skryba
Kontakt:

I to lubię!
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Awatar użytkownika
Witold

Ja to tylko czekam, aż ktoś mi powie, że się już "na dyskordzie ugadali panie "
Awatar użytkownika
Skryba
Kontakt:

Jest to niestety bardzo możliwe ;p chociaż Badet całe szczęście jest z MG którzy wolą PBFy na forum xd
Awatar użytkownika
Witold

Mapa fizyczna już w ogóle wywróciła moje podanie, heh. Mam pytanie, czy wy też widzicie na mapie fizycznej kolor czerwony i brązowy ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje”