Chat
Re: Chat
Mapy klimatycznej jeszcze nie ma, właśnie ludzie omawiają projekt poprawionych granic prowincji dla głównej mapy.
Co do mapy dotychczasowych podań to nie wiem czy ktoś jakąś aktualną przygotował, bo ludzie się przenosili dosyć mocno w pierwszych dniach rekrutacji ;d
Co do mapy dotychczasowych podań to nie wiem czy ktoś jakąś aktualną przygotował, bo ludzie się przenosili dosyć mocno w pierwszych dniach rekrutacji ;d
I7: Związek Saliski, I8: Hrabstwo Nowego Sohail, I9: Królestwo Naugrimów, I10: Konglomerat AAAR (Auralen-Asturia-Artois-Rzesza), I11: Konfederacja Kantonów Naugrimskich-GM, I12: Cesarstwo Ta'in, I13: Hospodarstwo Tenes
Siema Witku 
Przecież była wrzucana mapa klimatyczna, tylko nagle zniknęła. Ogólnie na dole zimno, na górze ciepło.

Przecież była wrzucana mapa klimatyczna, tylko nagle zniknęła. Ogólnie na dole zimno, na górze ciepło.
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Virgin przeciętny gracz Imperiusa: chlip chlip dajcie mi mapkę kto gdzie jest, bo boję się, że przegram konkurs podań i robię państwo tam gdzie nikogo nie ma
Chad Witold: w żadne konkursy podań nie będę się bawił, będziemy się napierdalać
I11: Królestwo Arreat i Cudowny Borax <3 Do reszty się nie przyznaje
I to lubię!
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Jest to niestety bardzo możliwe ;p chociaż Badet całe szczęście jest z MG którzy wolą PBFy na forum xd