Komentarze do zgłoszeń
Re: Komentarze do zgłoszeń
Poza podaniem Ella i tym NPC co zaraz wrzucę, będzie jeszcze 2 NPC. Także dalej jestem otwarty na propozycje 

When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Może coś ale Królestwo Longobardów (Król z silnymi książętami/warlordami) na gruzach względnie Tanuvarskiej dzielnicy? Nie mamy wszak Włochów!
Albo kraj ala Masalia - wielkie miasto/kolonia Tanuvarska, która wokół siebie zebrała konfederację zależnych od niej plemion barbarzyńskich.
Albo kraj ala Masalia - wielkie miasto/kolonia Tanuvarska, która wokół siebie zebrała konfederację zależnych od niej plemion barbarzyńskich.
Brzmi fajnie, ale mam poczucie, że już wystarczy państw po-tanuvarskich.
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
O wprowadzenie punktu 12 regulaminu też musiałem walczyć latami.
![Paladin! +(oo)[]](./images/smilies/paladin.gif)
Koledzy, pomuszcie, czujem się zblokowanym przez wrogiego npca. 

Całe szczęście w pozostałych kierunkach masz 3 wrogich graczyBadet pisze: pn lip 04, 2022 4:01 pm Koledzy, pomuszcie, czujem się zblokowanym przez wrogiego npca.![]()

Nie mam już za bardzo czasu czekać na Ellahara czy inne podania, więc definiuję taki rozklad prowów w krainie jezior/Badetlandii

To niebieskie wokół jeziora jeszcze trochę na niego poczeka, ale pozostałe dwa już rozpisuję.
Tak for the record.

To niebieskie wokół jeziora jeszcze trochę na niego poczeka, ale pozostałe dwa już rozpisuję.
Tak for the record.
czemu Badetlandii? Mam tam predefiniowaną strefę wpływów czy co? 

No ba.