Ogłoszenia

Awatar użytkownika
Tymus

Re: Ogłoszenia

Post autor: Tymus »

Ogłoszenie nr. 11

Witamy nowy rok i zaczynamy turę VI! Koniec tury planujemy na poniedziałek 15.01 o godz. 18:00.

Uwaga!
Przypominam wszystkim o zmianie jaka zaszła w liczeniu dochodu:

viewtopic.php?p=5883#p5883
Awatar użytkownika
Tymus

Ogłoszenie nr. 12

Jako, że pojawiła się prośba o przedłużenie tury, a jak byłem na wyjeździe doszło do kolejnego krwawego żniwa w Attiglano (co tylko wygenerowało potrzebę kolejnych odpisów), przedłużamy ją do 17.01, godz. 18:00
Awatar użytkownika
Tymus

Ogłoszenie nr. 13

Oficjalnie kończymy turę VI i wchodzimy w okres międzyturza.

Wiem, że jest kilka działań na które niebawem odpiszę. Generalnie mały spoiler - możemy się tym razem spodziewać więcej niż jednego frontu, więc chętni mogą już się szykować
Awatar użytkownika
Tymus

Ogłoszenie nr. 14

Wpadł właśnie ostatni front tej tury, więc nie pozostaje nic innego jak ogłosić początek tury VII! Teraz mam nadzieję powrócić do tempa jakie było wcześniej, dlatego koniec jej wyznaczamy na 01.02 (czwartek), na godzinę 19:30.

Niedługo pojawią się dla zainteresowanych graczy tajne rezultaty frontów i innych działań (wtajemniczeni dobrze wiedzą o jakie chodzi) - przypominam jednak o konieczności stworzenia posta z przypomnieniem/podsumowaniem zadań naszych dworzan i wielkich ludzi (o ile nie były one jednorazowe).
Awatar użytkownika
Tymus

Ogłoszenie nr. 15

Z lekkim opóźnieniem zamykamy turę VII i wchodzimy w okres międzyturza. Tym samym zamykam także zapisy na turniej w Amelios (wyniki turnieju i arbitrażu pojawią się na dniach, wraz z zaległymi odpisami).
Awatar użytkownika
Tymus

Ogłoszenie nr. 16

Stało się i po znacznych katuszach wymuszonych moją chorobą kończymy przedłużone międzyturze i zaczynamy turę VIII. Na dniach pojawią się brakujące odpisy ale jeśli ktoś na coś jeszcze czeka albo potrzebuje pilnej odpowiedzi może mnie pingować.

Koniec tury wyznaczam na 25 lutego, o godzinie 17:00.

Jednocześnie zaznaczam, by nikt nie przegapił, że zgodnie z tym wydarzeniem: viewtopic.php?p=8192#p8192 pojawił się suplement do zasad dot. pożyczek. Nowe zasady pożyczek zostały opisane w tym poście: viewtopic.php?p=2271#p2271
Awatar użytkownika
Skryba
Mistrz Gry
Kontakt:

Post autor: Skryba »

Ogłoszenie nr. 17

Nooo troszkę mieliśmy obsuwę (mea culpa).

Wchodzimy w okres międzyturza. Start nowej tury i jej długość trwania ogłosi osobnym edyktem Tymus.
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Awatar użytkownika
Tymus

Ogłoszenie nr. 18

Witamy wyczekaną turę 9! Tym razem realnie, damy sobie i Wam trochę więcej czasu, by uniknąć przedłużania tury. No i może pojawi się kilka nowych lub starych eventów, więc będzie co robić :D

Koniec tury wyznaczam na 17 marca, o godzinie 17:00.

A na osłodę mamy przyrosty mieszkańców Waszych państw :D
Awatar użytkownika
Tymus

Ogłoszenie nr. 19

Odpisy się pojawiły na wszystkie rzeczy, które na mnie czekały (a jeśli coś pominąłem to proszę na mnie krzyczeć), więc nie pozostaje nic innego jak ogłosić zamknięcie formalne tury 9 i wejście w okres międzyturza. W najbliższych dniach jeszcze zostanie dokończony wątek turnieju w Dominium oraz spóźnialscy gracze (ci którzy mnie o to prosili/zgłaszali) będą mogli dokończyć działania wewnętrzne. A potem idziemy w jubileuszową turę 10 (a kto wie może będzie to okazja do małego plebiscytu jak za starych dobrych czasów)?
Awatar użytkownika
Tymus

Ogłoszenie nr. 20

Wchodzimy w turę X - już 20 lat mija od początku sagi Imperiusa. Koniec tury wyznaczamy na 08.04.

Jak zapowiadałem, z uwagi na to, że jest to nasza X tura to wzorem starych czasów mamy dla was mały plebiscyt: viewtopic.php?t=983

Zablokowany

Wróć do „Archiwum Imp15”