Nieobecności
Nieobecności
Tutaj można prosić o regencję GMowską, jeśli ktoś ma ważne sprawy i musi wziąć wolne od PBF-a na kilka dni.
I11: La Repubblica, I12: Sułtanat Raszimu, I13: Księstwo Dragenii/MG
Re: Nieobecności
Z racji końca tury w tym okresie chciałbym poprosić wstępnie o możliwość regencji 3-4 grudnia gdyż ponieważ nie będzie mnie w tych dniach w naszej pięknej i wspaniałej Polsce
Ze względu na pogorszenie stanu zdrowia proszę o zastępstwo do rozpoczęcia nowej tury
Jasna sprawa, postaramy się nie stracić kraju do powrotu
I11: Despotat Milingów, I12: Królestwo Coirdilaes, I13: Zakon Blauschild
Jak wspominałem, nie będzie mnie od 11.12 do 18.12 i proszę o regencje GMowską
Nieobecny lub słabo obecny od dzisiaj od 18 do niedzieli wieczór. Święta u teściów ;P
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Współczujemy i przyjmujemy do wiadomości.
Imp XI: Królestwo Generii, Piracka Republika Tortugi, Norsowie
Imp XII: Królestwo Castiglione
Imp XIII: Marchia Altmarku, GM
Imp XII: Królestwo Castiglione
Imp XIII: Marchia Altmarku, GM
Tak jak sygnalizowałem adminowi z nickiem podobnym do popularnego wafelkobatonika, mam do 31.01 do dokończenia pracę grantową (a krytyke od opiekuna naukowego dostałem dzisiaj) i z tego względu na ten czas będę potrzebował zastępstwa, gdyż całą energię skoncentruję właśnie na tej pracce. Oczywiście wytyczne na TF lub w dmach. Miłej gry.
Od poniedziałku do piątku powinienem mieć ograniczony dostęp do komputera, więc będę dostępny tylko z telefonu. Postaram się zatem wykonać wszystkie działania na tą turę dzisiaj.
13-19 wyjeżdżam, dostęp będę miał bardzo ograniczony
jeśli będzie działo się coś dużego będę na discordzie pisał o regencje gmowską.
jeśli będzie działo się coś dużego będę na discordzie pisał o regencje gmowską.
I7: Związek Saliski, I8: Hrabstwo Nowego Sohail, I9: Królestwo Naugrimów, I10: Konglomerat AAAR (Auralen-Asturia-Artois-Rzesza), I11: Konfederacja Kantonów Naugrimskich-GM, I12: Cesarstwo Ta'in, I13: Hospodarstwo Tenes