Mam petycje by dodać pod kategorie w Encyklopedii, Religie by tam powstawiać powycinany lore religii wraz z mapami wyznań. Ułatwiło by to o tyle że czasami wyznanie się powtarza i trzeba szukać w którym dominium to jest. Niby się je kojarzy, ale czasem trzeba odświerzyć pamięć. To by natomiast sądzę być może pomogło.
Giełda pracy
Re: Giełda pracy
Zgodnie z posulatem popartym przez graczy szukam chętnego do skompilowania spójnych (przede wszystkim względem formatowania BBCode używanego na forum) opisów wiar Imperiusa. Poza Bajaryzmem, bo ten już opisał Hasztag. Praca polega na wyciągnięciu z podań opisów, ustandaryzowania ich. Herezje/odmiany pod jednym opisem (czyli np. katlonizm jako jeden, z wyszczególnieniem jakie ma ryty; albo W.Ogień razem w W.Ogniem Zar'Astra).
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Jak nikt inny nie będzie chciał. Przy czym to może mi dłuższą chwilę zająć.
Plemiona Ungołów
To się podzielcie we dwóch religiami i obaj dostaniecie wynagrodzenie. Też szybciej pójdzie.
Nadano.
Nadano.
When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up. - C.S. Lewis
Zlecenie Winopika wraca na Giełdę (event religijny).
Chciałbym go mieć na dziś, niech zgłosi się ktoś kto będzie w stanie tak zrealizować.
Chciałbym go mieć na dziś, niech zgłosi się ktoś kto będzie w stanie tak zrealizować.
No nie wiem co powiedzieć, trzeba opisać wytyczne na pewno.
no ok, w sensie to bez problemu, ale proszę nie liczyć na poemat na dziś 

Nadano.
A ja mam drobne zadanie, nie event a przygotowanie opisów jednostek.